Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Echipamente inscriptionare, marcare, codificare
Brand
Domino, Telesis
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Echipamente de inscriptionare cu jet de cerneala:
MACH FTD dispune de o oferta variata pentru Aplicatii off-line * adresari pe plicuri, tiparituri, pliante: printarea adreselor dintr-o baza de date* printarea codurilor de bare, atat in directia de avans a benzii, cat si transversal* printarea este facuta respectand clasele de calitate A si B* printarea la viteze mari * printare mesaje de multumire si felicitari personalizate adresate abonatilor (ziua numelui, ziua de nastere) Aplicatii in-line * carti postale pre-adresate: pot fi inserate in reviste cu scopul de a atinge rate ridicate de raspuns\ * scrisori si inserturi promotionale * inserarea reclamelor, adreselor din interiorul tipariturilor * adresari directe pe ambalajele din plastic sauy hartie * printare numere si serii pentru jocuri promotionale * serializare, coduri de bare, numere de siguranta etc.

Echipamentele de marcare cu laser oferite de compania noastra asigura marcarea permanenta a unor mesaje variabile la viteze mari, pe diferite tipuri de substraturi. Presupune costuri reduse de exploatare prin eliminarea consumabilelor specifice altor echipamente si prezinta un grad inalt de fiabilitate.
Dispunem atat de Lasere CO2 - fiabile, usor de integrat in procesul de productie, indicate pentru industria alimentara, farmaceutica, a bauturilor. Ofera posibilitatea de a marca numere seriale, timpul real si date despre productie si reducerea costurilor de productie - cat si de lasere YAG - este o gama vasta de sisteme ce realizeaza marcari permanente de identificare si trasabilitate a produselor din plastic sau din titan, instrumente medicale de precizie sau motoare.

MACH FTD vinde echipamente destinate marcarii automate prin micropercutie a unor mesaje variate (serii, coduri, data fabricatiei, numele si sigla producatorului, etc) pe produse confectionate din materiale diverse, de la mase plastice de joasa densitate pana la oteluri dure, pe suprafete plane, cilindrice sau neregulate, atat la exteriorul obiectelor, cat si in zone in care accesul este mai dificil. Procedeul de marcare se bazeaza pe existenta unor pini penetratori confectionati din oteluri aliate speciale sau din carburi metalice, actionati prin intermediul unui sistem pneumatic sau electromagnetic controlat electronic. Echipamentele de marcare prin micropercutie reprezinta solutia ideala pentru problemele de identificare si asigurare a calitatii, caracteristice standardului ISO 9001 si altor standarde de calitate.

Echipamente de inscriptionare prin termotransfer:
Imprimare de calitate prin termotransfer pe ambalaje flexibile: printerele prin transfer termic ofera posibilitatea inscriptionarii atat in cadrul liniilor de productie intermitente, cat si in cadrul celor continue. Sunt proiectate sa se integreze usor alaturi de o mare varietate de masini de ambalat si sunt ideale pentru inscriptionarea pe materiale flexibile, precum: * Folie neteda, etichete si hartie lucioasa * Aluminiu flexibil * Etichete * Hartie * Polipropilena * Polietilena Calitatea inscriptionarii este extrem de ridicata, iar printerele sunt ideale pentru linii de productie cu viteze mari. In cazul in care doriti sa inscriptionati logo-uri, grafice, coduri de bare, coduri matriceale si foarte mult text, aceasta solutie soft-contact este solutia ideala.

Va rugam sa ne contactati fie la numarul de telefon 021 460 98 40/ 41/ 43/ 44, fie pe adresa de email: mach @ mach . ro.

Pentru o documetatie in prealabil va invitam sa accesati site-ul nostru www.mach.ro
Din Gura in Gura